چگونه در خانه سبزي خشك كنيم؟

در آكاس مطالب مربوط به زندگي ، بازار، فرهنگ ، فناوري را بخوانيد و از اخبار روز باخبر شويد. با مطالب روز و آكاس همراه ما باشيد

چگونه در خانه سبزي خشك كنيم؟

۱۳ بازديد

در اكثر غذاهاي ايراني سبزي جايگاه ويژه‌اي دارد. اما در تمام طول سال سبزي تازه و با كيفيت مانند: شويد، نعنا، مرزه، جعفري و گشنيز يافت نمي‌شود. بنابراين بهتر است آنها را به صورت خشك شده تهيه كنيم تا در تمام طول سال سبزي مورد نياز آشپزي را داشته باشيم. سبزي خشك شده هميشه در دسترس است و مانند سبزي تازه زود خراب نمي‌شود. اما بهتر ست سبزي را در خانه خشك كنيم تا اينكه آن را به صورت آماده تهيه كنيم. زيرا سبزي خشك خانگي كيفيت بالاتري دارد و از تميز بودن آن مطمئن هستيم. به همين دليل در اين مطلب قصد داريم تا شما را با مراحل و نكات خشك كردن سبزي در خانه آشنا كنيم.

سبزي تازه و مرغوب بخريد

اولين نكته براي داشتن سبزي خشك و با كيفيت، خريد سبزي تازه و مرغوب است. بنابراين در هنگام خريد سبزي از خريد سبزي‌هاي پلاسيده و چند روز مانده خودداري كنيد. زيرا استفاده از آنها كيفيت سبزي خشك را كم مي‌كند.

پاك كردن صحيح سبزي

در هنگام پاك كردن سبزي به هيچ عنوان برگ‌هاي زرد و خراب را استفاده كنيد. ساقه‌هاي ضخيم سبزي را دور بريزيد و تا حد امكان از برگ‌ها و ساقه‌هاي نازك براي خشك كردن استفاده كنيد. زيرا ساقه‌هاي ضخيم ديرتر خشك مي‌شود و در زمان استفاده ظاهر بدي به غذا مي‌دهند. براي پاك كردن نعنا نيز بهتر است تنها برگ آن را پاك كنيد.

منبع: https://acas.media/7756/چگونه-در-خانه-سبزي-خشك-كنيم؟/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.