جوجه كباب مجلسي

در آكاس مطالب مربوط به زندگي ، بازار، فرهنگ ، فناوري را بخوانيد و از اخبار روز باخبر شويد. با مطالب روز و آكاس همراه ما باشيد

جوجه كباب مجلسي

۱۵ بازديد

جوجه كباب يكي از محبوب‌ترين و پرطرفدارترين غذاهاي كبابي است. البته شايد به لحاظ ظاهري غذايي آسان بنظر برسد اما اين غذا فوت و فن‌هاي بسياري دارد. به طوري كه اگر كسي اين غذا را به بهترين شكل ممكن طبخ كند،‌ مي‌تواند داعيه‌دار آشپزي باشد. جوجه كباب داراي دستورالعملي سريع اما با جزييات فراوان است.

جوجه كباب مجلسي

براي آماده سازي جوجه لازم است ابتدا به اندازه ۱ كيلو تا ۲ كيلوگرم مرغ تهيه كنيد. كه البته اين مقدار براي ۴ تا ۵ نفر كفايت مي‌كند. پس از پاك كردن و شستن مرغ‌ها آنها را خورد مي‌كنيم. براي خورد كردن مرغ جهت جوجه كباب بايد ابتدا بال‌هاي جوجه را به طوري كه كمي از گوشت سينه در آن بماند جدا كنيم. سينه را با استخوان از وسط به دونيم كنيد. ران‌ها را از استخوان پشت جدا كرده و و ماهيچه‌ها را از بالاي استخوان جدا كنيد. توجه داشته باشيد كه در برش مرغ‌ها تيكه‌ها بزرگ يا خيلي كوچك نباشد. درهنگام تميز كردن مرغ،‌ چربي‌ها را از مرغ جدا كنيد.

 

براي يادگيري جوجه كباب مجلسي اينجا كليك كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.